Αγοράστε το πακέτο ΔΙΑΣ online μέσω της πλατφόρμας ShareIT

2010-08-02 18:18

Αν η επιχείρησή σας έχει καταχωρηθεί στο σύστημα ενδοκοινοτικών συναλλαγών (VIES) τότε μπορείτε να αγοράσετε το ΔΙΑΣ κατ' ευθείαν από το ShareIT.
Για να ελέξετε αν η επιχείρησή σας είναι εγγεγραμένη στο VIES πατήστε εδώ.

Η πλατφόρμα πληρωμών ShareIT επιτρέπει τους πελάτες να αγοράζουν και να παραλαμβάνουν ηλεκτρονικά τα προϊόντα ΔΙΑΣ, μέσω μίας απλής, άμεσης και 24ωρα διαθέσιμης διαδικασίας.
 
 

 

Τα πλεονεκτήματα της αγοράς μέσω ShareIT :

  1. Λαμβάνετε άμεσα το τιμολόγιο αγοράς από το ShareIT με email.
  2. Το ShareIT εκδίδει προς εσάς ενδοκοινοτικό τιμολόγιο υπηρεσίων χωρίς ΦΠΑ (εφόσον επιλέξετε τιμολόγηση στο όνομα της επιχείρησης και συμπληρώσετε το ΑΦΜ σας).
    Δε χρειάζεται να εκταμιεύσετε το ΦΠΑ για την πληρωμή και αποκτάτε καλύτερη ταμειακή ροή.
    Στις πωλήσεις προς ιδιώτες, το ShareIT χρεώνει το αντίστοιχο Γερμανικό ΦΠΑ 19%.
  3. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με πιστωτική κάρτα, με PayPal, και σε τραπεζικό λογαριασμό (σε Αγγλική τράπεζα, 4~5 ημέρες για την εκκαθάριση). Συνιστούμε τη πληρωμή με πιστωτική κάρτα, ή PayPal για να έχετε άμεση εκκαθάριση της πληρωμής και για να μην πληρώσετε επιπλέον τραπεζικές προμήθειες σε περίπτωση κατάθεσης σε λογαριασμό.

 Πρακτικές οδηγίες για την παραγγελία μέσω ShareIT:

  1. Το παραστατικό αγοράς εκδίδεται από το ShareIT.
  2. Το καλάθι αγορών του Share-It σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε τα παρακάτω προϊόντα και υπηρεσίες που όμως δεν είναι απαραίτητες και συνιστούμε να ΜΗ τις αγοράσετε:
    Υπηρεσία ανάκτησης κωδικού ενεργοποίησης: ΔΕΝ είναι απαραίτητο καθώς ο κωδικός ενεργοποίησης διατηρείται από την DiasSoftware.
    CD/DVD προϊόντος: ΔΕΝ είναι απαραίτητο καθώς θα λάβετε το λογισμικό ηλεκτρονικά από την DiasSoftware και μπορείτε μόνοι σας να το αποθηκεύσετε σε CD.
  3. Μετά την εκκαθάριση της πληρωμής, το ShareIT στέλνει τα στοιχεία σας στη DiasSoftware.gr και σε λίγες εργάσιμες ώρες σας στέλνουμε email με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το κατέβασμα και την ενεργοποίηση του προγράμματος.

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στη φόρμα παραγγελίας ΔΙΑΣ μέσω ShareIT

 

Πίσω